INGREDIENTS:
1 pollastre, 2 cebes, 1 cullerada de julivert, ½ de llima escorreguda, 3 taronges escorregudes, 100gr de mantega, 100gr de pernil, 1 cullerada de salsa de tomàquet, la pell d’una taronja, sal i pebre.
ELABORACIÓ
1. Netejar el pollastre i condimentar-ho amb sal i pebre.
2. Posar en una font del forn enmantegada, 1 ceba picada, el julivert, llorer, farigola, el suc de la llima i de taronja; col·locar el pollastre ben untat de la mantega i cuinar-ho.
3. Posar en una cassola la mantega restant i daurar la ceba que queda picada, posar el pernil picat, la salsa de tomate i cobrir amb elcaldo.
4. En una altra cassola posar aigua i cuinar la pell de taronja tallada en juliana.
5. Colar el suc de la cocció i barrejar amb la salsa preparada i la pell de taronja escorreguda,
6. Calentar en uns minuts al foc i salsejar el pollastre.
7. Servir de seguida acompanyat de taronges daurades en mantega.
dimecres, 5 de desembre del 2007
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada